Logout | Acasa

marți, 28 iunie 2011

O viata minunata

It’s a Wonderful Life (1946)


Chiar daca este un film din 1946 "O viata minunata" ramane unul dintre filmele favorite ale tuturor timpurilor, atat in viziunea publicului, cat si in opinia criticilor de film.

Personajul din acest film a trebuit sa piarda totul ca sa isi dea seama cat de mult ii influenteaza existenta sa pe cei din jur. Cand esti un om bun, cu suflet, si incetezi sa traiesti numai pentru tine, atunci esti cel mai bogat om din lume.

Un om care ii iubeste pe cei din jur si ii pretuieste mai mult decat pe el insusi nu este decat un inger printre oameni.

Tu daca te asezi ca la cinematograf confortabil urmarind secventele fila cu fila din viata ta ce fel de persoana consideri ca esti? Toate actiunile tale sunt in legatura directa cu ale celorlalti si au repercursiuni de obicei imediate. O vorba buna la momentul potrivit, sau un ajutor la nevoie poate influenta viata celor din jur. Ramane doar la aprecierea ta cat de mult vei vrea sa te implici.

A fost amuzanta si totodata interesanta scena cu ingerul cand a sarit de pe pod iar George l-a salvat, ingerul a zis: "Am sarit in apa ca sa te salvez pe tine". Daca tu crezi ca toate relele care ti se intampla, ti se intampla numai tie, te inseli. Toti avem probleme, mai mici sau mai mari. Inceteaza a te mai plange si incepe sa traiesti!

Filmul: It’s a Wonderful Life (1946) - Varianta Color

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu