Logout | Acasa

miercuri, 8 iunie 2011

Hai sa ne certam

Esti o parte minuscula a constiintei cosmice, asa cum este fiecare alta fiinta care exista, a existat sau care va exista vreodata. Lumea in care traim depinde in mod direct de fiecare dintre noi, esti la fel de important ca oricine altcineva, nimeni nu este mai putin important decat altul. Daca doresti ceva, s-a dovedit ca trebuie intai sa rostesti cuvintele pentru a crea realitatea. Asadar, am hotarat sa ne certam, sa-ti raspund cu aceeasi moneda. Dar nup, nu pot face asta :) Calitatile noastre sunt pentru a ne ajuta pe noi si pe cei apropiati, nu pentru a face impresie sau a-l face pe celalalt sa sufere pentru a ne arata intr-un final cat de mult tine la noi ...de aceea se spune ca este frumoasa impacarea. De ce este nevoie sa te certi, ca sa-i spui cuiva cuvinte dragi? Toate aceste cuvinte grele pe care le folosesti sa te certi se vor intoarce impotriva ta. Gandul creeaza totul. Gandul inseamna energie, care odata creata nu mai poate fi distrusa.



Doi îngeraşi s-au gândit să se joace de-a oamenii.
- Uite cum facem, a spus cel care avea mai multă experienţă cu pământenii, ne aşezăm la distanţă unul de celalalt. Tu mă chemi la tine, dar eu nu vin. Şi din cauza asta ne certăm un picuţ, aşa, la fel ca oamenii, că se pare că le place mult asta, din moment ce o fac mai tot timpul. Vrei?
- Bine, a încuviinţat cel de al doilea.
- Îngeraşule..., zise rugător primul, hai la mine.
Celălalt îngeraş veni cât putu el de repede lângă prietenul său, cu faţa strălucind de zâmbet.
- Aaa, nu, nu aşa! Eu te chem, dar tu nu vii. Ai înţeles?
- Da, spuse iar cel de-al doilea îngeraş. Dar cum auzi "Îngeraşule, hai la mine", cum se duse ţintă lângă amicul său şi îl îmbrăţişă.
Acesta îl mai instrui încă o dată:
- Eu te strig, dar tu te ţii tare şi nu vii. Bine?
- Îngeraşule... Îngeraşule, vino, te rog, la mine ...
În sfârşit, hotărât să nu se mai lase convins, cel de-al doilea îngeraş spuse:
- Nu vin.
- Bine, atunci vin eu la tine, îl linişti primul îngeraş pe prietenul său, mergând într-un suflet lângă acesta şi îmbrăţişându-l cu multă afecţiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu